Cei trei hoţi care au spart ieri un magazin de bijuterii au fost reţinuţi | Muzeul din inima mea

sâmbătă, 27 februarie 2016

Cei trei hoţi care au spart ieri un magazin de bijuterii au fost reţinuţi

Trei persoane au spart în seara zilei de ieri un magazin de bijuterii, situat pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, bulevard care ar aparţine omului de afaceri Vlad Plahotniuc. În drum spre corturi, hoţii au mai reuşit să spargă şi maşina de serviciu a primarului municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, din care au sustras o borsetă cu bani, marca Vlad Plahotniuc, şi un iPhone poleit cu aur şi cristale Swarovski. Potrivit ofițerului de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, hoţii au fost deja reţinuţi. Cei trei s-au dovedit a fi originari din Mândreşti, Sadova şi Făleşti, dintre care unul cu antecedente parlamentare. Din motive ce ţin de confidenţialitatea anchetei nu vom dezvălui numele suspecţilor.


Luaţi la întrebări, aceştia au declarat că sunt haiduci, adică robinhuzi, fură de la bogaţi pentru a da celor săraci, ca să vină la proteste. "Pe Dorin Chirtoacă l-am ademenit premeditat pentru a participa la emisiunea Пятницу с Анатолием Голя de la postul RTR Moldova, care-mi aparţine, deoarece ştiam că Vlad Plahotniuc îi împrumută borseta şi telefonul pe seară, ca să se dea tare la Anişoara. Am prins doi iepuri deodată!" a declarat unul dintre reţinuţi. Din păcate, oamenii legii nu au reuşit să recupereze bunurile furate, acestea deja au fost împărţite săracilor, astfel că, pe lângă paguba materială, pe Vlad Plahotniuc îl aşteaptă săptămâna viitoare şi o paguba morală. 


Atenţie! Câţiva internauţi vigilenţi ne-au informat că acest articol este o manipulare grosolană finanţată de Platforma "Libertate şi Adevăr Hoţilor Aligarhi". Noi îndemnăm cititorii să nu creadă acestor afirmaţii! Suntem cea mai onestă publicaţie din RM.